2006-11-28

Google galore

Bortsett från hur google har hanterat saker i Kina så diggar jag google till max. Igår satt jag i timmar och utforskade alla roliga saker som google delar med sig av. Möjligheten att skapa worddockument och excellark online är idealisk då man vill dela med sig och jobbar på flera datorer. Sedan lekte jag lite med SketchUp och meckade med 3D-objekt, väldigt roligt men lite svårt att få till det bra. Startade en kalender, gjorde lite anteckningar och publicerade lite bilder med picasa.... möjligheterna är oändliga.
Innom ett par år så kommer väl google ut med sitt eget operativsystem, men då känns det som att dom växt sig lite för stora. Risken finns att dom snart gör bort sig rejält, kolosser brukar vara klumpiga. Men än så länge är google en godispåse av gratis programvara och sökverktyg, kolla på : http://www.google.com/options/ .
Men nu ska jag sluta hylla google och föreslår istället att ni kollar in denna artickel: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2502&a=592191&previousRenderType=2 . Läs, förfasas och fundera på hur vårt samhälle har förändrats sedan vi var små.

No comments: